index / servicii, consultanta / publicitate - btl si evenimente

Publicitate - BTL si Evenimente


SAPEM IASI ROMANIA SRL ( Servicii, Consultanta )
SPALARE AUTO CU ABURI - COMERCIALIZARE + SEVICE PENTRU UTILAJE PROFESIONALE CU ABUR OPTIMA productie COREA
BTL Promo Team SRL ( Servicii, Consultanta )
Productie publicitara: tiparituri (pliante, afise, etichete, brosuri, etc), inscriptionari diverse(materiale promotionale, bannere, panouri, casete luminoase etc).
Media Group Virtual Design SRL ( Servicii, Consultanta )
Productie publicitara indoor & outdoor - ateliere proprii� Personalizari articole promotionale, materiale, accesorii Design profesional de produs si indentitate vizuala corporativa Design artistic de compozitie pentru d�cor scenic, amenajari interioare si exterioare in ...
INDA MUSIC SRL ( Servicii, Consultanta )
Companie organizatoare de evenimente (concerte, petreceri corporate, petreceri private, petreceri copii). Pentru aceste evenimente va punem la dispozitie servicii complete: event planner, afisaj, PR, hostess, prezentari de moda.
Promotion & Communications SRL ( Servicii, Consultanta )
Agentie de publicitate de nisa ce ofera partenerilor suport pentru implementarea proiectelor de sampling, mystery shopper, drop mail si completare de chestionare in partea de vest a tarii.
CoMas Act Land SRL ( Servicii, Consultanta )
CoMas Advertising reprezinta o agentie de publicitate care prin experienta, talentul si angajamentul investite va pune la dispozitie un pachet complet de servicii de publicitate (BRANDING, DESIGN, PRINTARE, WEB DESIGN, SEO) cat si o gama bogata de Materiale Promotionale, de la ...
Pagini: 1

Creeaza-ti propriul magazin online, incearca gratis 15 zile
Recomandam: Produse naturiste | Tinctura propolis | Anunturi gratuite |  ceai verde | tianli